Razpoložljivost: 3-4 tedne
Indigo modre - jantarni polaroid
Šifra: C6014A
56.00€
Brez DDV: 45.90€

Razpoložljive možnosti

Količina

Okvir je narejen iz na dotik absolutno mehkega materiala z električnim odsevom. Združen je skupaj z umirjeno oranžnim (amber) lečnim sistemom. Lečni sistem je znanstveno oblikovan, da prereže skozi bleščanje in s pomočjo jantarne leče (oranžne) poveča kontrast in globino vašega gledanja. Očala so ekstremno uporabna ko se sprehajate po plaži ali ob večjih površinah z vodo.  

Jantarni polaroid omogoča 14% prepustnost svetlobe in poveča globino zaznavanja z večjo razliko v normalnih svetlobnih pogojih.

Okvir je narejen iz na dotik mehkega materiala in temelji na našem patentiranem Flex2Fit senčničnem sistemu ponuja popolno prilagodljivost. Flex2Fit omogoča popolno prilagodljivost pri senčnicah, kar omogoča 100 % udobje pri  nošenju. Z velikimi perifernimi lečami ponuja 360°  zaščito vaših oči pred škodljivimi elementi. Polariziran Polaré lečni sistem preprečuje neugodno bleščanje, vaše oči 100 % zaščiti pred škodljivimi UV žarki in hkrati je zelo odporen na praske.
Poleg očal dobite tudi legendarno Cocoons škatlico za hranjenje očal, krpico iz mikrovlaken in Live Eyewear doživljenjsko garancijo.

Kategorije: Nadočala

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!