Razpoložljivost: 3-4 tedne
Ametist - siv polaroid
Šifra: C6016G
56.00€
Brez DDV: 45.90€

Razpoložljive možnosti

Količina

Ta prelep Cocoons okvir je ročno pobarvan z prosojno barvo ametista, ki okvirju da poseben globinski izgled. S temi očale boste 100 % zaščiteni pred škodljivimi žarki. S polarizirani sivim lečnim sistemom, ki tudi v najhujših okoliščinah omogoča čistost in jasnost barv.

Siv polaroid - zagotavlja opredelitev naravne barve, odpravlja bleščanje, in je idealna za splošno uporabo v svetlih svetlobnih pogojih.

Okvir je narejen iz prelepega na dotik mehkega materiala in temelji na našem patentiranem Flex2Fit senčničnem sistemu, ki ponuja popolno prilagodljivost. Flex2Fit omogoča popolno prilagodljivost pri senčnicah, kar omogoča 100 % udobje pri  nošenju. Z velikimi perifernimi lečami ponuja 360°  zaščito vaših oči pred škodljivimi elementi. Polariziran Polaré lečni sistem preprečuje neugodno bleščanje, vaše oči 100 % zaščiti pred škodljivimi UV žarki in hkrati je zelo odporen na praske.
Poleg očal dobite tudi legendarno Cocoons škatlico za hranjenje očal, krpico iz mikrovlaken in Live Eyewear doživljenjsko garancijo.

Kategorije: Nadočala

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!