Razpoložljivost: 3-4 tedne
Črne - siv fotokromatski polaroid
Šifra: C602GPC
65.00€
Brez DDV: 53.28€

Razpoložljive možnosti

Količina

Okvir je združen s Polaré fotokromiranim sivim lečnim sistemom, ki se samodejno zatemni oziroma posvetli glede na svetlobne okoliščine v katerih se nahajate. Ta lečni sistem zagotavlja, da ne glede v kakšnih svetlobnih razmerah se nahajate do vaših oči pride enaka stopnja svetlobe. S pomočjo tega lečnega sistema bodo vaše oči vedno sproščene in se boste z lahkoto koncentrirali na to kar delate.

Okvir je narejen iz prelepega na dotik mehkega materiala in temelji na našem patentiranem Flex2Fit senčničnem sistemu, ki ponuja popolno prilagodljivost. Flex2Fit omogoča popolno prilagodljivost pri senčnicah, kar omogoča 100 % udobje pri  nošenju. Z velikimi perifernimi lečami ponuja 360°  zaščito vaših oči pred škodljivimi elementi. Polariziran Polaré lečni sistem preprečuje neugodno bleščanje, vaše oči 100 % zaščiti pred škodljivimi UV žarki in hkrati je zelo odporen na praske.
Poleg očal dobite tudi legendarno Cocoons škatlico za hranjenje očal, krpico iz mikrovlaken in Live Eyewear doživljenjsko garancijo.

Kategorije: Nadočala

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!