Razpoložljivost: 3-4 tedne
Črne - lešnikov UV filter
Šifra: C602H
52.00€
Brez DDV: 42.62€

Razpoložljive možnosti

Količina

Okvir je narejen iz na dotik mehkega materiala v letalsko črni barvi združen skupaj z natančno reguliranim poli karbonatnim UV filtrirnim lečnim sistemom. Ne polarizirani Polaré  rjavi filtri so visoko kontrastni in prepuščajo 18 % vidne svetlobe hkrati pa vaše oči 100 % ščitijo pred škodljivimi UVA/UVB žarki. Filtri so oblikovani tako da 100 % preprečujejo modro svetlobo do 420 nm valovne dolžine in pa HEV (visoko energijsko ultra vijolično) svetlobo, ki povzroča utrujenost.

Rjavi filtri povečajo kontrast tako da zmanjšujejo jakost svetlobe in s tem povečajo ostrino. Dokazano je bilo tudi, da se z nošenjem teh očal zmanjša utrujenost, ki jo povzroča prekomerno gledanje v računalniške monitorje.

Okvir je narejen iz prelepega na dotik mehkega materiala in  temelji na našem patentiranem Flex2Fit senčničnem sistemu, ki ponuja popolno prilagodljivost. Flex2Fit omogoča popolno prilagodljivost pri senčnicah, kar omogoča 100 % udobje pri  nošenju. Z velikimi perifernimi lečami ponuja 360°  zaščito vaših oči pred škodljivimi elementi. Polariziran Polaré lečni sistem preprečuje neugodno bleščanje, vaše oči 100 % zaščiti pred škodljivimi UV žarki in hkrati je zelo odporen na praske.

Poleg očal dobite tudi legendarno Cocoons škatlico za hranjenje očal, krpico iz mikrovlaken in Live Eyewear doživljenjsko garancijo.

Kategorije: Nadočala

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!