Razpoložljivost: 3-4 tedne
Črne - polaroid modro ogledalo
Šifra: C602M
56.00€
Brez DDV: 45.90€

Razpoložljive možnosti

Količina

Letalsko črno obarvan okvir je perfektna podlaga za naš briljanten ćudežno moder lečni sistem. Lečni sistem s pomočjo zrcalno modre prevlke preprečuje bleščanje. Očala so narejena iz na praske odpornega materiala in so zelo primerna za vsa okolja kjer je pristno veliko bleščanja kot je npr. bleščanje zaradi vode in snega.

Polaroid modrega ogledala ponuja dodaten razmislek z modro svetlobo, filtriranje za zmanjšanje bleščanja, oster kontrast in opredelitev naravne barve.

Okvir je narejen iz na dotik mehkega materiala in temelji na našem patentiranem Flex2Fit senčničnem sistemu ponuja popolno prilagodljivost. Flex2Fit omogoča popolno prilagodljivost pri senčnicah, kar omogoča 100 % udobje pri  nošenju. Z velikimi perifernimi lečami ponuja 360°  zaščito vaših oči pred škodljivimi elementi. Polariziran Polaré lečni sistem preprečuje neugodno bleščanje, vaše oči 100 % zaščiti pred škodljivimi UV žarki in hkrati je zelo odporen na praske.
Poleg očal dobite tudi legendarno Cocoons škatlico za hranjenje očal, krpico iz mikrovlaken in Live Eyewear doživljenjsko garancijo.

Kategorije: Nadočala

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!