Bršljanasto zelene – jantarni polaroid

56,00

Na voljo po naročilu

Velikost očal * 

Šifra: C601A Kategorija: Oznaka:

Opis

Okvir je narejen iz na dotik mehkega materiala temno zelene barve. Ta očala so združena z jantarnim (oranžnim) lečnim sistemom. Lečni sistem je znanstveno oblikovan, da prereže skozi bleščanje in s pomočjo jantarne leče (oranžne) poveča kontrast in globino vašega gledanja. Očala so ekstremno uporabna ko se sprehajate po plaži ali ob večjih površinah z vodo.  

Jantarni polaroid omogoča 14% prepustnost svetlobe in poveča globino zaznavanja z večjo razliko v normalnih svetlobnih pogojih.

Okvir je narejen iz prelepega na dotik mehkega materiala in  temelji na našem patentiranem Flex2Fit senčničnem sistemu, ki ponuja popolno prilagodljivost. Flex2Fit omogoča popolno prilagodljivost pri senčnicah, kar omogoča 100 % udobje pri  nošenju. Z velikimi perifernimi lečami ponuja 360°  zaščito vaših oči pred škodljivimi elementi. Polariziran Polaré lečni sistem preprečuje neugodno bleščanje, vaše oči 100 % zaščiti pred škodljivimi UV žarki in hkrati je zelo odporen na praske.

Poleg očal dobite tudi legendarno Cocoons škatlico za hranjenje očal, krpico iz mikrovlaken in Live Eyewear doživljenjsko garancijo.

Dodatne informacije

Barva okvirja

Bršljanasto zelena

Vrsta leče

Jantarni polaroid

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Bršljanasto zelene – jantarni polaroid”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja