Nadočala

Očala Cocoons so udobna, zmogljiva in kakovostna očala, ki se nosijo nad predpisanimi očali.  Okvir je narejen iz na dotik mehkega materiala, ki temelji na patentiranem Flex2Fit sistemu. Flex2Fit  sistem omogoča popolno prilagodljivost očal, kar omogoča popolno udobje pri nošenju. Z velikimi perifernimi lečami ponujajo 360°  zaščito vaših oči pred škodljivimi in motečimi elementi. Polariziran Polaré lečni sistem preprečuje neugodno bleščanje, vaše oči 100 % zaščiti pred škodljivimi UV žarki in je hkrati zelo odporen na praske. Poleg očal dobite tudi legendarno Cocoons škatlico za hranjenje očal, krpico iz mikrovlaken in Live Eyewear doživljenjsko garancijo.

Očala so na voljo v različnih velikostih. Izbira velikosti je odvisna od velikosti spodnjih očal.

Če želite ugotoviti primerno velikost, izmerite širino in višino vaših očal. Ko se vrednost prilega pravokotniku (širina in višina korekcijskih očal), je le-ta pravilna. Samodejen izračun velikosti najdete na tej povezavi. Natančnejši opis očal in leč najdete med podrobnejšimi opisi posameznih očal.

Če niste sigurni, katera velikost je prava, nam pri naročilu pustite sporočilo s širino in višino korekcijskih očal in mi vam bomo izbrali pravo velikost.

Slika merjenja dolžine očal. Slika merjenja širine očal.
Črna robida UV filter

Črna robida UV filter

Prikazovanje 1–30 od 47 rezultatov