Digitalni radio in predvajalnik

200,00

Kategorija:

Opis

Ta preprost radio ima otipljive gumbe in lahko berljiv zaslon, ki ljudem s slabim vidom pomaga pri uporabi njegovih glavnih funkcij. Ima izjemno velik zaslon z visokokontrastnimi znaki, funkcijo sporočila, ki se lahko uporablja za opomnike, in je združljiv s ključki USB iz storitve Talking Book RNIB.

Digital Radio UK je radio potrdil, da je “pripravljen na prihodnost s FM, DAB in DAB+”, tako da ga lahko kupite z zaupanjem.

S svojim elegantnim videzom in intuitivnim dizajnom je ta radio DAB+/FM idealen za tiste, ki so odraščali z BBC Home Service, in za vse slabovidne. Kontrole in gumbi so otipljivi in enostavni za uporabo – gumbi ob pritisku dajejo tudi zvočno potrditev. Gumbi za začetno nastavitev in snemanje beležk (na primer opomniki za jemanje zdravil ali za naročanje) so skriti pod zavihkom, ko niso v uporabi.

Belo besedilo na črnem zaslonu uporablja velike in male črke za lažje branje, glasovni pozivi pa vas lahko vodijo skozi funkcije, kot je uglaševanje. Radio je vnaprej nastavljen v angleščini, vendar lahko nastavitev jezika spremenite v nemščino, francoščino, nizozemščino ali norveščino.

Upoštevajte, da radio ne bo izgovoril imena postaje, ker ta funkcija trenutno ni združljiva z digitalnimi radii.

Če se odločite, da boste prenehali predvajati Govorečo knjigo ali zvočno datoteko in izključili ključ USB, bo radio samodejno postavil zaznamek na ključ USB, da si zapomni zadnji predvajani položaj, tako da lahko nadaljujete predvajanje od tam, ko boste pripravljeni.

Radio ima tudi prikazovalnik temperature z možnostjo opozorila o nizki sobni temperaturi, dvojni alarm s funkcijo dremeža, časovnik izklopa in možnost prednastavitve treh FM in treh DAB+ postaj kot priljubljenih. Upoštevajte, da je temperatura prikazana le, ko radio ni v uporabi.

Uglašen za govorjeno besedo, vendar lahko prilagodite možnosti izenačevalnika tako, da ustrezajo temu, kar poslušate, na primer jazz, klasika, pop ali rock. Ta radio ima dva stereo zvočnika 3 W RMS in vtičnico za slušalke. Priložen napajalnik, po potrebi pa lahko deluje tudi na baterije (4 × AA). Ima tudi oblikovan ročaj za prenašanje.

Specifikacije

Enostavno viden radio DAB+/FM. Visokokontrastni, otipljivi gumbi, ki ob pritisku dajejo zvočno potrditev. Velik, lahko berljiv LCD zaslon z visokim kontrastom. Valovna območja DAB+ in FM RDS. Certificirano s kljukico Digital Radio .Podpira formate DAISY na ključku USB.Nastavite lahko do šest radijskih postaj (tri DAB+ in tri FM) kot priljubljene.Sporočilna funkcija omogoča snemanje opomnikov.Glasovni pozivi pomagajo pri nastavitvi glavnih funkcij in uglaševanju.Imena postaj so ni govorjeno. Pet jezikovnih možnosti (prednastavljenih v angleščini): na voljo so nemški, francoski, nizozemski ali norveški. Prikaz temperature z možnostjo opozorila o nizki sobni temperaturi. Dvojni alarm s funkcijo dremeža. Časovnik za spanje. Vtičnica za slušalke za zasebno poslušanje. Velikost: 10 × 26,5 × 20,6 cm (3,9 × 10,4 × 8,1 palcev) Teža: 1,47 kg (3,24 lbs)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Digitalni radio in predvajalnik”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja