Črne – oranžen UV filter

52,00

Na voljo po naročilu

Velikost očal * 

Šifra: C602O Kategorija: Oznaka:

Opis

Okvir narejen iz na dotik mehkega materiala v letalsko črni barvi je združen skupaj z natančno reguliranim poli karbonatnim UV filtrirnim lečnim sistemom. Ne polarizirani Polaré  oranžni filtri so visoko kontrastni in prepuščajo 34 % vidne svetlobe hkrati pa vaše oči 100 % ščitijo pred škodljivimi UVA/UVB žarki. Filtri so oblikovani tako da 100 % preprečujejo modro svetlobo do 520 nm valovne dolžine in pa HEV (visoko energijsko ultra vijolično) svetlobo, ki povzroča utrujenost.

Oranžni filtri povečajo kontrast, tako da odbijajo modro svetlobo v vidnem spektru. Odbita modra svetloba povzroča sence, kar lahko povzroči meglenost predmetov in zmanjša natančnost. Očala niso primerna za uporabo med vožnjo. Očala bodo zelo pomagala tistim, ki so občutljivi na modro svetlobo zaradi različnih bolezni, ki povzročajo slabovidnost. Očala pomagajo tudi tistim, ki imajo težave s spanjem zaradi previsoke izpostavljenosti modri luči.

Okvir je narejen iz prelepega na dotik mehkega materiala in  temelji na našem patentiranem Flex2Fit senčničnem sistemu, ki ponuja popolno prilagodljivost. Flex2Fit omogoča popolno prilagodljivost pri senčnicah, kar omogoča 100 % udobje pri  nošenju. Z velikimi perifernimi lečami ponuja 360°  zaščito vaših oči pred škodljivimi elementi. Polariziran Polaré lečni sistem preprečuje neugodno bleščanje, vaše oči 100 % zaščiti pred škodljivimi UV žarki in hkrati je zelo odporen na praske.

Poleg očal dobite tudi legendarno Cocoons škatlico za hranjenje očal, krpico iz mikrovlaken in Live Eyewear doživljenjsko garancijo.

Dodatne informacije

Barva okvirja

Črna

Vrsta leče

Oranžni UV filter

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Črne – oranžen UV filter”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja