Črne – robidin UV filter

56,00

Na voljo po naročilu

Velikost očal * 

Šifra: C602B Kategorija: Oznaka:

Opis

Okvir narejen iz na dotik mehkega materiala v letalsko črni barvi združen skupaj z natančno reguliranim poli karbonatnim UV filtrirnim lečnim sistemom. Ne polarizirani Polaré  temno rdečimi filtri so visoko kontrastni in prepuščajo 15 % vidne svetlobe hkrati pa vaše oči 100 % ščitijo pred škodljivimi UVA/UVB žarki. Filtri so oblikovani tako da 100 % preprečujejo modro svetlobo do 400400 nm valovne dolžine in pa HEV (visoko energijsko ultra vijolično) svetlobo, ki povzroča utrujenost.

Temno rdeči filtri zmanjšujejo jakost svetlobe hkrati pa ohranjajo kontrast. Dokazano je bilo tudi, da se z nošenjem teh očal zmanjša utrujenost, ki jo povzroča prekomerno gledanje v računalniške monitorje.
Okvir je narejen iz prelepega na dotik mehkega materiala in  temelji na našem patentiranem Flex2Fit senčničnem sistemu, ki ponuja popolno prilagodljivost. Flex2Fit omogoča popolno prilagodljivost pri senčnicah, kar omogoča 100 % udobje pri  nošenju. Z velikimi perifernimi lečami ponuja 360°  zaščito vaših oči pred škodljivimi elementi. Polariziran Polaré lečni sistem preprečuje neugodno bleščanje, vaše oči 100 % zaščiti pred škodljivimi UV žarki in hkrati je zelo odporen na praske.

Poleg očal dobite tudi legendarno Cocoons škatlico za hranjenje očal, krpico iz mikrovlaken in Live Eyewear doživljenjsko garancijo.

Dodatne informacije

Barva okvirja

Črna

Vrsta leče

Robidni UV filter

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Črne – robidin UV filter”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja